Uitzending zaterdag 28 januari 2017

19:00 tot 21:00

Co Live! [NTR]

Wat er op de podia in Nederland gebeurt hoor je bij Co Live! Het programma met nieuwe live opnames, pareltjes uit de omroeparchieven en interviews met musici over recente projecten. Presentatie: Co de Kloet.

In deze uitzending

Bellen met Cecile McLorin Salvant

Afgelopen juni sloot Co tijdens InJazz een weddenschap af met zangeres Cecile McLorin Salvant om een fles champagne. Zou Donald Trump wel of niet verkozen worden tot president? Nu net na de inauguratie wordt het hoog tijd om eens te bellen met Cecile over de uitkomst van die weddenschap.

Co wint een weddenschap met Cecile McLorin Salvant

Gustavo Pazos te gast in de studio

Vanavond schuift Gustavo Pazos aan in de studio om te vertellen over een bijzonder concert dat hij organiseert op 30 maart in De Oosterpoort in Groningen. De avond zal volledig in het teken staan van de beroemde Argentijnse tangocomponist Astor Piazzola. Het Noord Nederlands Orkest zal op 30 maart samen met de beste Argentijnse solisten zijn muziek ten gehore brengen.

Gustavo Pazos te gast

BIO: CO DE KLOET

Zolang wij ons kunnen herinneren loopt Co de Kloet al rond in radioland. Niet zo gek natuurlijk, met een vader die naast columnist, schrijver en wethouder ook vooral als een gepassioneerd radiomaker geldt. Het wordt Co Junior thuis dus met de paplepel ingegoten.
Met zijn uitgesproken voorliefde...

Audio