Uitzending zondag 05 februari 2017

19:00 tot 21:00

Co Live! [NTR]

Wat er op de podia in Nederland gebeurt hoor je bij Co Live! Het programma met nieuwe live opnames, pareltjes uit de omroeparchieven en interviews met musici over recente projecten. Presentatie: Co de Kloet.

In deze uitzending

Live optreden: Tommy Emmanuel

De Australische gitaarheld Tommy Emmanuel is in Nederland voor optredens in Tilburg en Zwolle, en komt tussendoor ook nog langs Nick Vollebregt voor een exclusief optreden.

Live optreden: Junior Jazz Unlimited Bigband

Een heuse bigband in Nick Vollebregt. De Junior Jazz Unlimited Bigband is een ensemble van de jazzafdeling Muziekschool Amsterdam en ging in 2014 onder leiding van Peter Guidi van start als het logische vervolg op de jongere Jazz Juniors. In november wonnen ze het Prinses Christina Jazz Concours en als onderdeel van die prijs spelen ze vanavond live in Nick Vollebregt.

Live optreden: Marta Garrett

Iedere maand biedt Co Live in Nick Vollebregt een podium aan jong talent van het Conservatorium Amsterdam. Deze keer is het de beurt aan de Portugese zangeres Marta Garrett.

Frank Jochemsen aan tafel

Hans Mantel aan tafel

BIO: CO DE KLOET

Zolang wij ons kunnen herinneren loopt Co de Kloet al rond in radioland. Niet zo gek natuurlijk, met een vader die naast columnist, schrijver en wethouder ook vooral als een gepassioneerd radiomaker geldt. Het wordt Co Junior thuis dus met de paplepel ingegoten.
Met zijn uitgesproken voorliefde...

Audio