Uitzending zondag 04 juni 2017

19:00 tot 21:00

Co Live! [NTR]

Wat er op de podia in Nederland gebeurt hoor je bij Co Live! Het programma met nieuwe live opnames, pareltjes uit de omroeparchieven en interviews met musici over recente projecten. Presentatie: Co de Kloet.

In deze uitzending

Live: Eric Vaarzon Morel

Flamencogitarist Eric Vaarzon Morel bespeelt ieder jaar de Nederlandse concert- en theaterpodia met een nieuw programma waarin de door hemzelf gecomponeerde muziek centraal staat. Hij laat zich voor zijn theaterprogramma’s veelal inspireren door het werk van kunstenaars door de eeuwen heen. In het theaterseizoen 2017/18 staan er drie programma’s op de agenda: “Ierse Nachten” met Leoni Jansen, “Duende” met Gijs Scholten van Aschat en Eric Vloeimans, en de jubileumtour “Five Great Guitars”. Hij zal op zondag 4 juni een exclusief optreden geven in Nick Vollebregt Jazzcafé in Laren.

Eric Vaarzon Morel - Feduchy

Live: Cristina Miguel Martinez

De Spaanse saxofoniste Cristina Miguel Martinez leerde Pedro Ivo Ferreira en Lluís Naval Mengibar kennen tijdens haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam. Met dit trio zal ze zondag het spits afbijten in Nick Vollebregt.

Live: New Breed Festival

Ook is er zoals iedere maand jong talent te bewonderen van het Jazz-Department Conservatorium van Amsterdam. Deze maand zullen verschillende Master studenten een voorproefje geven van het New Breed Jazz Festival, dat op 12 en 13 juni plaatsvindt in de Q-Factory in Amsterdam.

BIO: CO DE KLOET

Zolang wij ons kunnen herinneren loopt Co de Kloet al rond in radioland. Niet zo gek natuurlijk, met een vader die naast columnist, schrijver en wethouder ook vooral als een gepassioneerd radiomaker geldt. Het wordt Co Junior thuis dus met de paplepel ingegoten.
Met zijn uitgesproken voorliefde...

Audio