Winfried Baijens

Alle Programma's

OVER Winfried Baijens

Winfried Baijens is gezegend met een kop voor de televisie en een stem voor de radio. Geen wonder dus dat deze geboren Limburger (daar hoor je bijna niets meer van) behangen is met eremetaal en aanmoedigingsprijzen.

Na de studie journalistiek gaat Winfried aan de slag voor NOVA en maakt in 2003 zijn televisiedebuut als verslaggever bij het NOS Jeugdjournaal, waarvoor hij de Cinekid-publieksprijs en een heuse Gouden Tape in ontvangst mag nemen. Impressive!

In 2009 flirt hij voor het eerst met het medium radio. Voor BNN is hij te horen op Radio 1 en hij mag proefdraaien bij de collega’s van 3FM. Al snel krijgt Winfried zijn eigen programma met Weekend Winfried en pikt terloops even een nominatie voor een Marconi Award voor Aanstormend Talent mee. Alsof het niets is.

Winfried presenteert voor BNN, NOS (24/7, Serious Request TV, Bevrijdingsfestival TV) en met name NTR (North Sea Jazz, Best of NSJ, Soul & Jazz op Ned 2, Zwarte Lijst, etc) op televisie en een ware liefde ontstaat voor Radio 6 Soul & Jazz. Het ene na het andere programma volgt. Van maandag tot en met donderdag presenteert hij een programma in huiselijke sferen: Winfrieds Woonkamer.


Geboortedatum
13 december 1977

Radiogeschiedenis
3FM, Radio 6 Soul & Jazz

Guilty Pleasure
One Direction. Jazeker!

Fragmenten