Uitzending maandag 24 november 2014

07:00 tot 10:00

Eerst Jaap! [KRO]

Welkom bij de soul & jazz ochtendshow! Dit is de plek waar in alle vroegte binnen- en buitenlandse artiesten live optreden op de gang, waar Jaap oude muzikale pareltjes opgraaft en hij je zijn nieuwe ontdekkingen laat horen. Ondertussen praat hij je ook nog bij over wat er gebeurt in de wereld en maak je iedere dag kans op mooie prijzen.

In deze uitzending

Music Update 24 november

De Music Update van 24 november. Met nieuws over Beyoncé en de American Music Awards, Monty Python en Sting.

Video - Music Update 24 november

Belletje met trotse vader Jaap

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver: Jaap mocht zijn derde zoontje verwelkomen! We bellen met de kersverse vader. 

Video - Belletje met trotse vader Jaap Brienen!

TV Update 24 november

De TV Update van maandag 24 november. Gisteren op televisie: Zondag met Lubach. En natuurlijk was ook Eva Jinek weer op de buis, die praatte met collega's Matthijs van Nieuwkerk en Joris Linssen. En in de reünie een oude bekende: zanger C.B. Milton.

Video - TV Update 27 november

BIO: JAAP BRIENEN

De liefhebberij voor muziek ligt er bij de meeste presentatoren van jongs af aan wel redelijk dik bovenop. Maar dat ook het presenteren van een radioprogramma in de genen zit, bewijst Jaap Brienen. Kleine Jaap maakte op de babyfoon van zijn ouders al zijn eerste radio-minuten. Of wat daar voor...