FAQ

Heb je vragen over of voor NPO Soul & Jazz? Kijk dan eerst hieronder. Alle veelgestelde vragen (frequently asked questions of FAQ in het Engels) zijn hieronder terug te vinden.

Wat zijn de Algemene Voorwaarden en het privacybeleid van NPO Soul & Jazz?

De Algemene Voorwaarden van NPO Soul & Jazz en ons privacybeleid kun je hier lezen: http://www.nposoulenjazz.nl/voorwaarden

Ik heb een prijs gewonnen op NPO Soul & Jazz maar nog niets ontvangen

Om te beginnen: gefeliciteerd! :)

Als je een fysieke prijs hebt gewonnen, bijvoorbeeld een cd, dan krijg je die opgestuurd met de post. Soms kan het even duren voor je je prijs ontvangt. Als je na drie weken nog niets hebt ontvangen, stuur dan een mail naar info@nposoulenjazz.nl

Heb je kaartjes voor een concert of festival gewonnen, dan krijg je die aangetekend opgestuurd of je wordt op een gastenlijst gezet. Als je een week voor het concert nog geen kaartjes of een mail hebt ontvangen, stuur dan ook een mailtje naar info@nposoulenjazz.nl

De stream doet het niet. Wat nu?

Klik je op een link, maar weigert je computer hem af te spelen? Dan staat je computer misschien niet juist ingesteld of mist er een benodigde plug-in. Op radio6.nl wordt veelvuldig gebruik gemaakt van Flash en HTML5 voor het afspelen van audio en video. Als je hier problemen mee ondervindt kun je proberen je Flash Player of webbrowser te updaten.

Ik zoek contact. Kan ik jullie bellen?

Nee, NPO Soul & Jazz kun je telefonisch niet bereiken. Maar je kunt ons wel op elk moment van de dag een gratis berichtje sturen via onze mobiele apps of de website.

Ook zijn wij uitstekend bereikbaar via email, social media of de ouderwetsche post.

Kijk voor de adressen onder 'Contact'.

Ik wil DJ worden bij NPO Soul & Jazz

Stuur dan een email met je cv en een (wetransfer)link naar je demo naar NPO Soul & Jazz, ter attentie van Timo Kamst (timo@3fm.nl). Per post sturen kan natuurlijk ook.

Hoe breng ik mijn eigen muziek onder de aandacht van NPO Soul & Jazz?

Door dit ons te laten weten via info@nposoulenjazz.nl. Als je fragmenten mee wilt sturen, doe dit dan via Wetransfer om overvolle mailboxen te voorkomen.

Zijn mijn persoonlijke gegevens wel veilig bij NPO Soul & Jazz?

Jazeker! We hoeven je adres alleen maar te hebben om je eventueel die gewonnen prijzen op te sturen. Zonder adres gaat dat natuurlijk nogal lastig. Wees dus niet bang dat we je adres of e-mail doorverkopen. De publieke omroep houdt zich aan alle Media- en Privacywetten die we hebben in dit land en daarin staat onder andere dat het verkopen of beschikbaar stellen van privégegevens van luisteraars of surfers is verboden. Al je gegevens zijn dus veilig.

Lees ook onze Algemene Voorwaarden en privacybeleid.

Hoe heet dat ene liedje dat ik toen hoorde?

Welk nummer was dat nou? Je hoorde het op die en die dag om ongeveer zo en zo laat. (En er zat iets met 'love' in de tekst...). Geen nood, in 'recent gedraaid' kun je gewoon op de dag en het uur zoeken en je vindt vrijwel alle platen die gedraaid zijn. Tenzij het programma van tevoren opgenomen is of vanaf locatie werd uitgezonden. Neem in dat geval contact op met de programmamakers dmv een berichtje via de NPO Soul & Jazz app.

Welke player heb ik nodig om online te luisteren naar NPO Soul & Jazz?

Op internet kun je naar de NPO Soul & Jazz livestream luisteren via Flash of HTML5. Op welke manier je luistert, wordt vanzelf gekozen aan de hand van de door jouw computer ondersteunde technieken. Heb je problemen met het luisteren? Probeer dan je Flash Player of webbrowser te updaten.

Ik heb een klacht over een dj of programma. Waar moet ik dit naar toe sturen?

NPO Soul & Jazz is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de programma's die op de zender worden uitgezonden, dat zijn de omroepen zelf. Voor klachten zul je dus contact moeten opnemen met de omroep waar de DJ voor werkt of die het programma uitzendt. Deze contactgegevens kun je op de site van de omroep vinden.

Hoe kan ik adverteren op NPO Soul & Jazz of jullie website?

De STER (Stichting Ether Reclame) is verantwoordelijk voor reclame-uitingen op NPO Soul & Jazz en onze website. Op de website van de STER kun je alle tarieven en meer info vinden.

Op welke frequentie kan ik NPO Soul & Jazz in de auto beluisteren?

Het is niet mogelijk om NPO Soul & Jazz in je auto te beluisteren via de ouderwetse FM. Maar we zijn wel in je auto te beluisteren via het moderne DAB+ netwerk.

DAB+ is de opvolger van het ouderwetse FM netwerk. Digitaal, kraakhelder, nooit meer ruis, makkelijker in gebruik en meer mogelijkheden. Het enige nadeel: je moet er een nieuwe autoradio voor aanschaffen. Dat is dan wel weer jammer inderdaad.

Kijk voor meer informatie over DAB+ op http://www.digitalradio.nl