Over NPO Soul & Jazz

NPO Soul & Jazz is het publieke radiostation dat zich volledig richt op soul, jazz en aanverwante muziek. Met events als De Zwarte Lijst en de uitreiking van de NPO Soul & Jazz Awards proberen we de soul en jazz in Nederland nog beter op de kaart te zetten.

Muziek
Op NPO Soul & Jazz hoor je de beste nieuwe muziek, maar ook de echte klassiekers in het genre. Overdag hoor je dit non-stop voorbij komen, 's avonds krijg je duiding en context van onze presentatoren. Weten wie wanneer uitzendt? Kijk naar het Uitzendschema onder 'Programma's'.

Luisteren
NPO Soul & Jazz is op alle mogelijke manieren te beluisteren, behalve één: we zijn helaas niet via de ouderwetsche FM te ontvangen. Maar alle overige manieren om te luisteren, inclusief via DAB+, apps en digitale + analoge kabel staan hier netjes op een rijtje.

Contact
Als je met ons in contact wilt komen dan kun je ons een email sturen op info@nposoulenjazznl. Maar let op: stuur hier niet je antwoord naartoe van een prijsvraag die je op de radio hebt gehoord. Dan komt het namelijk niet goed. Stuur dit altijd naar het emailadres van het programma. Deze kun je vinden onder Contact.

Stuur je ons liever een briefkaart? Klik dan door voor onze contactgegevens.