Uitzending woensdag 15 oktober 2014

22:00 tot 01:00

Mijke en Co Live @ People's Place [NTR]

Mijke & Co Live @Sugarfactory is een wekelijks live muziekprogramma vanuit de Sugarfactory bij het Leidseplein in Amsterdam. Van 22 – 01 uur live soul, jazz, r&b, funk, blues en world gratis bij te wonen voor publiek. Presentatoren zijn Mijke van Wijk & Co de Kloet.

In deze uitzending

Bregje Sanne Lacourt, Bob This! en The Ob6sions

Bregje Sanne Lacourt, Bob This! en The Ob6sions spelen woensdag 15 oktober 2014 bij Mijke & Co Live @People’s Place en er komt een grote internationale verrassings-act die we nog niet bekend mogen maken! Iedere woensdag organiseren Radio 6 Soul & Jazz, de NTR en de Sugarfactory een gratis showcase met kwalitatieve live-muziek van (inter)nationale soul-, jazz-, r&b-, funk-, blues- en worldartiesten. Dit vindt dit keer plaats in de People’s Place bij het Leidseplein in Amsterdam en wordt live uitgezonden op Radio 6 Soul & Jazz. Presentatrice: Mijke van Wijk. Deuren open: 21.30 uur. Entree: gratis.


Bregje Sanne Lacourt
Melancholie, levensvreugde en zelfspot gaan hand in hand bij Bregje Sanne Lacourt. Tot in detail beschrijft de zangeres haar leven, zonder het allemaal té serieus te nemen. Muzikaal put Bregje uit een bron die je weinig ziet in Nederland: een mix van country, folk en blues. 

Bob This!
Bob This! streeft naar het energieke jazzgeluid van de jaren 40 en 50.Met een passie voor hardbop speelt de jonge gasten van Bob This! eigen arrangementen van stukken uit de jaren 50 en 60 naar het voorbeeld van grote helden als Miles Davis, Hank Mobley, Freddie Hubbard, Herbie Hancock, John Coltrane en Dexter Gordon. Wie deze swingende muziek hoort zal moeilijk stil kunnen blijven zitten. 

Verrassings-act
Ook komt er een grote internationale verrassings-act die we nog niet bekend mogen maken.

Huisband The Ob6sions
Wekelijks in het programma hoor je huisband The Ob6sions. De band, bestaande uit Victor de Boo – drums; Sven Schuster – bas; Jeroen van Helsdingen – keys; Efraim Trujillo – sax, speelt eigen stukken en jamt met de muzikanten in de liveshow.


Mijke & Co Live! met iedere woensdag bekende live-acts
De NTR zendt dagelijks op Radio 6 Soul & Jazz het live-muziekprogramma Mijke & Co Live! uit van 22.00 tot 01.00 uur. Met op woensdag Mijke & Co Live @ Sugarfactory, een live editie vanuit de Sugarfactory in Amsterdam. Met de komende tijd bekende live-acts van onder meer Naked Ears, Ronnie Cuber en Ben van den Dungen. 


Klik hier om naar het facebook-event te gaan!BIO: CO DE KLOET

Zolang wij ons kunnen herinneren loopt Co de Kloet al rond in radioland. Niet zo gek natuurlijk, met een vader die naast columnist, schrijver en wethouder ook vooral als een gepassioneerd radiomaker geldt. Het wordt Co Junior thuis dus met de paplepel ingegoten.
Met zijn uitgesproken voorliefde...

BIO: MIJKE VAN WIJK

Al jaren streeft Mijke van Wijk er naar om de betere jazzmuziek in elke huiskamer van Nederland te krijgen. Hoewel ze daar al deels in geslaagd is via haar eigen radioprogramma’s, kan het natuurlijk altijd meer. “Jazz is namelijk helemaal geen piepknormuziek”.
Stukje bij beetje lukt het haar dan...

Audio