Uitzending vrijdag 28 februari 2014

21:00 tot 22:00

Rubens Guestlist [AVROTROS]

Ruben Hein is één van de beste zangers en muzikanten van Nederland. Hij is zo gek van muziek, dat hij zijn passie ook graag deelt via de radio. En dat kon voor hem alleen via Radio 6 Soul & Jazz. Zijn wij helemaal met hem eens! Dus biedt AVROTROS wekelijks een podium voor de onbegrensde muziekpassie van Ruben Hein!

Hij draait muziek van een artiest die de komende week in Nederland optreedt. En combineert dat met de muzikale voorbeelden van die artiest. En met acts die weer geïnspireerd zijn door de optredende artiest. Een ultieme opwarmer dus voor een goed optreden de komende week. Wil jij ook op de guestlist bij Ruben? Bij ons zit je op de eerste rij!

Wil je meer Ruben Hein? Abonneer je dan op de wekelijkse podcast!

In deze uitzending

Rubens Guestlist over Windkracht 7

Windkracht 7 Paradox Tilburg

Elke week licht Ruben Hein een concert uit, dat de aandacht verdient. Deze week is dat Windkracht 7. De band staat 7 maart in Paradox in Tilburg als onderdeel van Young VIP Tour 2014.

YOUNG VIP TOUR 2014

Elk jaar kiezen programmeurs van de beste jazz clubs van ons land de meest veelbelovende talenten uit, die ook hun eigen muziek componeren. Dit jaar zijn dat saxofonist Floris van der Vlugt met Windkracht 7 en pianist Miguel Rodríguez. Meer info: http://youngvips.nl/

Playlist

1. Windkracht 7 – Sticks & Stones
2. Windkracht 7 – Uda Watte
3. Reinier Baas – Eyjafjallajökull
4. Paul van Kessel – Calling Back The Angels
5. Kapok – Day of the Tentacle
6. Caro Emerald – Completely
7. John Scofield – Away
8. Quincey – Skype D-Drik
9. Renske Taminiau – Metamorphoses
10. Roos Jonker – Shoes And Booze
11. Windkracht 7 – Four to Go

BIO: RUBEN HEIN

Hoewel je Ruben Hein al veelvuldig op de radio hebt kunnen horen, maakt hij vanaf januari 2014 pas zijn radiodebuut als presentator. En dat op de zender waar hij toch al het vaakst te horen was! Vanaf nu mag Ruben zijn eigen nummers aan- en afkondigen zullen we maar zeggen.
Stemmen op zijn eigen...