Uitzending dinsdag 27 oktober 2015

19:00 tot 22:00

Winfrieds Woonkamer [NTR]

Maandag t/m donderdag, van 19:00 tot 22:00 ben je welkom in Winfrieds Woonkamer, waar elke avond iemand op bezoek komt om de fijnste muziek te draaien met Winfried. We nemen de dag door en je krijgt een inkijkje in het leven en de platenkast van onze dagelijkse gast. Vaste huisvrienden zijn Benjamin Herman en Phil Horneman (Wicked Jazz Sounds) die je wekelijks verrassen. Wees welkom en schuif aan!

In deze uitzending

Ellen ten Damme te gast!

Vanavond is zangeres en actrice Ellen ten Damme te gast. Onlangs verscheen haar derde Nederlandstalige popplaat “Alles Draait” en toert ze momenteel door Nederlandse theaters met “Thuis bij Ellen”. Aan haar nieuwe album werkten producer Robin Berlijn, drummer Ton Dijkman, toetsenist Diederik Nomden en schrijver Ilja Leonard Pfeijffer mee. Vanavond laat ze haar favoriete platen horen in Winfrieds Woonkamer.

Video - Ellen ten Damme - Mijn manier (Live @ Winfrieds Woonkamer)

Video - Programma item: 0

Video - Ellen ten Damme live@winfriedswoonkamer

Video - Ellen ten Damme live@winfriedswoonkamer

Ellen ten Damme te gast met haar favoriete platen!

BIO: WINFRIED BAIJENS

Winfried Baijens is gezegend met een kop voor de televisie en een stem voor de radio. Geen wonder dus dat deze geboren Limburger (daar hoor je bijna niets meer van) behangen is met eremetaal en aanmoedigingsprijzen.

Na de studie journalistiek gaat Winfried aan de slag voor NOVA en maakt in 2003...

Audio