De Zwarte Lijst

We doen het nóg een keer: De Zwarte Lijst!

We zetten nóg een keer de allermooiste zwarte muziek voor je op een rijtje. Want dat is wat we de afgelopen acht jaar elke dag met hart en ziel voor je hebben gedaan. Hoewel De Zwarte Lijst natuurlijk gewoon blijft bestaan op NPO Soul & Jazz, willen we graag afsluiten in stijl. En dat doen we in de week van 11 tot en met 18 december.

Zwarte Lijst Afterparty

Bij De Zwarte Lijst hoort inderdaad ook een Zwarte Lijst Afterparty. En dat doen we dus ook gewoon nog een keer. Kaarten zijn ook deze keer niet te koop en alleen te winnen bij ons. Zo kun je bij het stemmen aangeven dat je graag kaarten zou willen winnen en uiteraard kun je ook op de radio kaarten winnen.

Maar die naam, dat kán toch eigenlijk niet?

Bij De Zwarte Lijst hoort ook dat niet iedereen de naam van de lijst begrijpt. We leggen het graag nog een keer uit, dus klik hier als je alles wilt weten waarom de lijst De Zwárte Lijst heet.

De Zwarte Lijst

Hieronder vind je de complete Zwarte Lijst. Maar wil je meer weten? Hoeveel Nederlandse artiesten in De Zwarte Lijst staan, of wie de hofleveranciers zijn? Check dan de files hieronder.

 

 

Zwarte Lijst van eind 2015